EASA010 İngiltere Türkiye Katılımcı Başvuruları Başladı

Merhabalar,

EASA'ya katılmak için sınıf seviyesi, CV, portfolyo ya da akademik başarının aranmadığı, ancak sadece eğlenmek isteyen, mimarlığa ilgisiz arkadaşların da tercih edilmediği söylenebilir. Bu doğrultuda, son yıllarda istenen şeyler, gerçekten gitmek isteğiyle eyleme geçebilen, gideceği şeyin ne olduğunu anlamak için araştıran ve kendini iyi bir şekilde ifade edebilen bir mimar adayı birey olduğunuzu gösteren, internet üzerinden gönderilebilecek küçük yazılı - görsel ürünlerdir. Her yıl genç, yeni, farklı kentlerden farklı insanları götürmek ve daha çok insanı organizasyon ile tanıştırmak isteği de önemli bir kriter.

Biz de sizden, kendinizi anlatan, EASA'ya neden katılmak istediğinize dair küçük yazılı-görsel ürünler istemekteyiz, bunun yanında bu sene EASA İngiltere organizasyon ekibi katılımcılardan "Identity" temasıyla ilgili, başlığını, uzunluğunu kendiniz belirlediği bir essay istemekte.

Başvurularınızı istediğiniz formatta üretebilir ve yollayabilirsiniz, bu konuda herhangi bir sınırlama olmamaktadır. (yazı, fotoğraf, grafik, video vb.)

Bunlara ek olarak www.easauk.net sitesini incelemeniz, bu yazının altındaki yazıyı okumanız sizin için faydalı olur. Ek olarak easauk.net adresinden başvuru formlarınızı doldurmanız gerekmekte,

Böylece istediğimiz şeyler,

Kendinizi anlatan, dilediğiniz formatta bir ürün. (yazı, video, grafik, fotoğraf, etc.)
Identity ile ilgili uzunluğunu kendinizin belirleyeceğiniz bir essay.
easauk.net te bulabileceğiniz başvuru formu

Başvurularınızı 28 mart 2010 tarihine kadar easaturkey@gmail.com adresine bekliyoruz.

Başvurmadan önce participants guide a göz atmanızda fayda var.

Görüşmek üzere,

Derya Aguday
Yelta Köm

0 Response to " "